Mikä juttu?

Läpi ihmiskunnan historian ihmisillä on ollut tarve tulla kuulluksi ja jättää oma jälkensä. Jälkensä, ja sen myötä nimensä ihmiskunnan historiaan, ovat jättäneet suuret tieteilijät, säveltäjät ja taidemaalarit. Perintönä näiden suurmiesten ja -naisten nerokkaista oivalluksista, olemme saaneet nauttia mm. ydinvoimasta, Hieronymous Boschin ”Maallisten Ilojen Puutarhasta”, sekä Antti Tuiskun nerokkaasti elämää postmodernissa kapitalistisessa yhteiskunnassa kritisoiva mestariteos ”Rahan Takii”.

Onnekseni saan viettää kolmannen vuosikymmeneni Tellus-planeetalla 2010-luvun Suomessa, kun informaatio- ja viestintäteknologia on mahdollistanut jäljen jättämisen yhä huonommilla tuotoksilla ja vailla minkäänlaisia meriittejä.

Tämä sivusto olkoon se jälki. Täältä löytyvät Innsbruckin aikojeni vaihtoblogi, sekä Reissuvihkoksi nimeämäni kokonaisuus, josta löytyy tarinoita seikkailuiltani maailmalla, sekä Tämä ei ole blogi – blogi, jossa ruodin itseäni askarruttavia asioita.

Mikäli sinulle tulee pakottava tarve, voit ottaa minuun yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen postiluukku@lassinreissuvihko.fi.