Viidakkoseikkailu

Päästessään keskelle viidakkoa, tarinamme sankarit huomasivat taivaan repeävän, pudottaen koko saavillisen lämmintä sadevettä heidän niskaansa. Ihailtuaan vesiputousta tovin, toveruksista välkympi äkkäsi tilanteen vakavuuden; rankkasade saisi joenuoman pian tulvimaan jättäen sankarimme loukkuun moottoripyörineen. Alkoi kilpajuoksu aikaa vastaan, panoksena yön viettäminen viidakossa tappajakäärmeiden ja pikkulinnun kokoisien itikoiden kanssa, tai vaihtoehtoisesti hostellissa hieman homeen hajuisella, mutta silti niin mukavalla patjalla.

Ottaen huomioon toverusten rautaisen fysiikan, voi joillekin tulla yllätyksenä, että he kärsivät kisassaan kirvelevän tappion luonnonvoimia vastaan. Joki ehti ylityspaikalla jo tulvia jättäen sankarimme loukkuun. Edessä oli valinta elämän ja kuoleman välillä; tupla tai kuitti Äiti-Luonnon kanssa.

Sankareistamme rohkeampi teki päätöksen, ja johdatti esimerkillään kaverukset uhkarohkeaan joenylitys yritykseen. Joen syvyys tuli kuitenkin tälle tutkaparille yllätyksenä, ja hänen ratsunaan toiminut, eittämättä uljas japanin kotka, upposi lähes kokonaan veden alle. Saumattoman yhteistyönsä ja lähes epäinhimillisten voimiensa avulla sankarimme saivat kuin saivatkin talutettua ratsunsa vuorotellen yli villiintyneen joen.

Jo voitonriemuisia mestareitamme odotti vastarannalla kuitenkin masentava yllätys, kun ylityksessä vedellä täyttyneet moottorit eivät enää ottaneet käynnistyäkseen, jättäen heidät jälleen viidakon armoille. Tässä vaiheessa sankareistamme jonnemman ES-huuruissa vietettyjen moponviritysvuosien tuoma kokemus nousi arvoon arvaamattomaan, ja hänen onnistui saamaan pyöriin eloa. Työkaluinaan vain KitKat-patukan kuori ja kuulakärkikynä, hän teki taikojaan, jättäen jopa herra MacGyverin hopealle kekseliäisyydessä.

Illan jo hämärtyessä tarinamme sankarit saapuivat Port Bartonin pikkukylään. Koskaan aiemmin ei ollut kylmä Red Horse maistunut niin hyvältä, kuin miltä se maistui rantabaarissa koko päivän kestäneen kamppailun päätteeksi. Luonnonvoimat oli jälleen lyöty.

(Perustuu tositapahtumiin, dramatisoinnin keinoja käytetty paikoitellen)

Edellispäivät kuluivat Port Bartonin pikkukylässä, seuraavaksi El Nido ja Coron.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *